top of page

Kereta Sewa Penang: Terokai Penang Sekarang!

Updated: Oct 23, 2023

Anda sedang mencari kereta sewa sekitar ( Penang Sentral , Ktmb ) atau yang berdekatan ? Anda berada di page yang BETUL. Kami, PINK PINGU Car Rental, ada menyediakan perkhidmatan kereta sewa (kereta/mpv/) di sekitar Penang Sentral , Ktmb dan Kawasan berdekatan. Pelbagai jenis kenderaan ada, dari bersaiz kompak hinggalah bersaiz besar @ mpv.

kereta sewa penang bukit mertajam
Kereta sewa penang perai bukit mertajam


Untuk info lanjut, sebarang pertanyaan / kadar sewa terkini @ 2023, sila klik butang icon Whatsapp dibawah ini untuk feedback/reply yang pantas dari team Kereta Sewa kami.

Tempahan untuk kereta sewa di Area Penang kini lebih mudah berbanding sebelum ini. Dengan pelbagai perkhidmatan kereta sewa untuk dipilih di Area Penang, mengemudi di sekitar Area penang tidak lagi menyusahkan dengan sewa kereta Area pe


Senarai Harga Kereta Sewa Penang

Model Kereta

Harga Sewa 1 Hari (RM)

Harga 1 Hari Untuk Sewa 3 Hari Berterusan (RM)

Kancil (A)

90

80

Viva (M)

100

90

Axia SE 1.0 (A)

120

110

Myvi 1.3 (A)

150

140

Bezza 1.3 (A)

160

150

Saga 1.3 (A)

150

140

Vios 1.5 (A)

180

170

Alza 1.3 (A)

190

180

Aruz 1.5 (A)

280

260

Van 18 Seater & Starex

560

520Perkhidmatan kereta sewa kawasan penang disediakan pada harga sewaan yang berpatutan dengan lokasi penghantaran dan pengangkutan yang fleksibel di sekitar penang. Perjalanan dengan mudah di Malaysia dengan perkhidmatan Kereta Sewa Penang yang boleh dipercayai.

review kereta sewa bukit merajam servis 5 bintang kereta bersih servis pantas
review kereta sewa penang

Kereta Sewa Penang: Nikmati Perjalanan Yang LancarNikmati perjalanan ke mana-mana sahaja di Malaysia dengan mengambil kereta sewa di Area penang. Pilih daripada pelbagai jenis kereta sewa dengan syarikat kami PINK PINGU rental car. Untuk senarai harga kereta sewa, sila klik sini ---> Harga Kereta Sewa.


Perkhidmatan Kereta Sewa Popular Berdekatan Lokasi Kereta Sewa Penang


Selain kawasan Penang sentral, kami juga ada membuat perkhidmatan penghantaran kereta sewa di lokasi seperti berikut :

KTMB

PERMATANG PAUH

BUKIT MINYAK

BUKIT MERTAJAM

PERAI PENANG

PAUH

PERMATANG PAUH

SEBERANG PRAI

SEBARANG JAYA

DAN JUGA KAWASAN-KAWASAN YANG BERDEKATAN TERSEBUT


Sewa Kereta Di Kawasan Penang


Sewa kereta di Area penang hari ini dan nikmati diskaun hebat dengan harga kereta sewa yang murah. Penyewaan kereta di Area penang kini lebih mudah melalui platform tempahan kereta sewa dalam website kereta sewa penang. Perjalanan di Malaysia hanya dengan beberapa klik sahaja untuk menyewa kereta di Area penang melalui website hari ini!


Perkhidmatan Kereta Sewa Penang


Kami, PINK PINGU Car Rental, menyediakan perkhidmatan kereta sewa di Pinang yang baik. Dengan pelbagai pilihan kenderaan dan harga yang berpatutan sila rujuk senarai harga kereta sewa penang, kami berjanji untuk memberikan pengalaman perjalanan yang lancar dan tidak terlupakan kepada pelanggan kami.


Hubungi kami melalui Whatsapp untuk maklumat lanjut atau tempah kereta sewa Penang hari ini!


Kami juga menyediakan perkhidmatan kereta sewa di kawasan lain seperti PENANG SETRAL, KTMB, PERMATANG PAUH, BUKIT MERTAJAM, BUKIT MINYAK, PERAI PENANG, PERMATANG PAUH, PAUH, SEBERANG JAYA, SEBERANG PERAI dan kawasan sekitarnya. Jadi, jika anda mencari kereta sewa di kawasan-kawasan tersebut, jangan ragu-ragu untuk menghubungi kami.


Nikmati perjalanan yang tidak terlupakan di Penang dengan Kereta Sewa PINK PINGU car rental yang boleh dipercayai dengan harga yang berpatutan!


Kami Menawarkan Perkhidmatan Penghantaran Kereta Sewa

Waktu penghantaran kereta sewa Penang kami adalah dari jam 9 pagi hingga 5 petang, pada hari Isnin hingga Jumaat. Ini membolehkan anda menjadualkan perjalanan dengan fleksibiliti.

Kami terletak hanya 5km dari Penang Sentral, menjadikannya lokasi yang sangat mudah diakses. Untuk perkhidmatan penghantaran Kereta Sewa kawasan Bukit Mertajam dalam jarak 10km dan ke bawah, kami menawarkan harga yang berpatutan iaitu RM30.


Kami faham bahawa keselesaan dan kemudahan adalah penting dalam perjalanan anda, itulah sebabnya kami menawarkan perkhidmatan ini.

Anda juga boleh datang ke tempat kami dengan lebih menjimatkan dengan menggunakan perkhidmatan Grab dari Penang Sentral, KTM, atau ETS Butterworth. Kos perjalanan ini hanya sekitar RM6-7 sahaja. Kami sentiasa mengutamakan keselesaan dan penjimatan bagi pelanggan kami yang ingin hendak tempah kereta sewa penang.

Bagi perkhidmatan di luar waktu operasi kami, iaitu di luar jam 9 pagi hingga 5 petang pada hari Isnin hingga Jumaat, terdapat tambahan caj sebanyak RM20. Ini adalah untuk memenuhi keperluan pelanggan yang memerlukan perkhidmatan di luar waktu biasa.

Jadi, jika anda mencari perkhidmatan penhantaran kereta sewa yang mudah, berpatutan, dan efisien, Pink Pingu Car Rental adalah pilihan yang tepat. Kami komited untuk menjadikan pengalaman perjalanan anda di Pulau Pinang dan Bukit Mertajam lebih selesa dan tanpa kesulitan.27 views0 comments

Comments


bottom of page